غذاهای خون ساز

کد مطلب: 462770  |  تاريخ: چهارشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۸  |  ساعت: ۰۹:۱۴


غذاهای خون ساز

-انار خون ساز است. آب انار و رب انار را در انواع کوکو استفاده کنید -رب انار را در پخت غذا استفاده کنید -روزی سه بار هر بار یک قاشق غذاخوری ترکیب سه شیره -یک لیوان آب انار بسته بندی را در یکی دو لیوان آب مخلوط نمایید مصرف شود

به گــزارش سرویـــس مقــالات زنان بلوچ:

-ترکیب برنج و حبوبات ( عدس ، لوبیا ، نخود ) یا خون ساز است مثل برنج عدس

-طرز استفاده حبوبات: چند روز در آب قرار دهید و مرتب آب آن را عوض کنید سپس آن را پخته له نموده صاف نمایید تفاله آن را دور ریخته فقط صاف شده آن مصرف شود. جوانه زده حبوبات بهتر است.

-اسفناج ، جعفری ، گشنیز خون ساز هستند زیاد در انواع کوکو ها استفاده شود.

- جگر و قلوه خون ساز است چرخ شده آن کبابی شود روی پخته آن دو سه قطره آب لیمو تازه ریخته شود( در بارداری اکیدا با توصیه پزشک مصرف کنید) 

-خرما بشدت خون ساز است بصورت شربت و رنگینک زیاد مصرف شود. پوست خرما جدا شود 

-خرما با شیر یا ماست کم چرب آسیاب شود بصورت شربت مصرف شود. خرما خام و خالی کم مصرف شود

-عسل بشدت خون ساز است بصورت شربت مصرف شود 

-یک قاشق مربا خوری عسل را در ربع کیلو شیر پخته هم زده مصرف شود 

-شربت عسل زیاد مصرف شود یک قاشق مربا خوری عسل را در لیوان آب ، هم زده مصرف شود.

-هویج ، سیب زمینی،خون ساز هستند  در انواع کوکوها مصرف شود مربای هویج مصرف شود

-آب کلم ، شلغم خون ساز است ، انواع کوکوها مصرف شود

-انجیر خشک و کشمش که منابع خونی از آهن هستند.

-آلبالو خون ساز است آن را پخته چرخ نموده صاف شده آن را کم در انواع کوکو استفاده کنید

-گیلاس خون ساز هستند آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن را در آب بصورت شرب مصرف شود.

-گلابی ،انگور و موز آن را چرخ نموده صاف نموده تفاله آنرا دور بریزید و صاف شده آن مصرف شود.

- گردو و ،فندق و پسته بی نمک خون ساز هستند فقط پودر آن استفاده شود.

-غذا درظروف آلومینیومی (روی) = کم خونی = اضطراب می آورد بیشتر در ظروف چینی مصرف شود.

-شیر خون ساز است باعسل یاخرما بصورت شربت مصرف شود شیر کم چرب با آب در شیر برنج استفاده شود 

-انجیر و زیتون  خون سازاست انجیر و روغن زیتون زیاد مصرف شود

-باقلا و نخود خون ساز است چرخ نموده صاف نمایید تفاله را دور ریخته صاف شده را در انواع کوکوها مصرف شود.

-لیموترش تازه تصفیه کننده خون است هر روز روی غذا و آب خوردن دو سه قطره نه بیشتر مصرف شود. 

-هویج ، خون ساز است مربای هویج بعنوان صبحانه مصرف شود هویج پخته در کوکوها مصرف شود

-روی تمامی غذاها و لیوان آب خوردن حتما دو سه قطره آب لیمو بریزید.

-حتماً از همه غذاها بطور مرتب استفاده شود هر غذا را فقط در هفته یک یا دو بار استفاده نمایید از مصرف صبحانه و نهار و شام تکراری بشدت خودداری نمایید.

مجله سلامت 

ارسال آذركيش

 


http://www.zananbaloch.ir/detail/News/462770/17

چاپ خبر