طرز تهیه کیک شکلاتی

کد مطلب: 462469  |  تاريخ: سه شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۸  |  ساعت: ۰۸:۳۵


طرز تهیه کیک شکلاتی

مواد لازم: آرد : 6 قاشق سوپخوری، شکر : 6 قاشق سوپخوری، کره : 150 گرم، تخم مرغ : 3 عدد، شیر : 10 قاشق سوپخوری، بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری، وانیل : نصف قاشق چایخوری، کاکائو : 2 قاشق سوپخوری، مواد پر کننده روی کیک، شکر : 6 قاشق سوپخوری، پودر شکلات : یک قاشق چایخوری، کره آب شده : 65 گرم، شیر داغ : 3 قاشق سوپخوری، وانیل : نصف قاشق چایخوری.

طرز تهیه :

فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن و تنظیم می کنیم قالب کیک را کمی چرب کرده مقداری آرد ته آن می پاشیم شکر و کره ، کاکائو ، آرد و شیر را مخلوط می نماییم و خوب بهم می زنیم سپس بیکینگ پودر ، وانیل و تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و بهم می زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود . مایه را در قالب ریخته و در فر به مدت یک ساعت قرار می دهیم تا کیک بپزد وقتی کیک آماده شد آن را از فر بیرون می آوریم می گذاریم تا کاملا سرد شود . پس از سرد شدن با یک کارد تیز کیک را به طور افقی به یک اندازه به دو لایه می بریم و بعد مواد پرکننده و روی کیک را آماده می کنیم . شیر داغ و شکر و کره ، وانیل و پودر شکلات را در یک ظرف می ریزیم به مدت نیم ساعت آن را کنار می گذاریم پس از این مدت ظرف را دو تا سه دقیقه روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود بعد آن را از روی حرارت بر می داریم روی لایه زیری کیک یک قشر از این مایه می مالیم و لایه دیگر کیک را روی می گذاریم و با دست کمی فشار می دهیم تا بهم بچسبد بقیه مایه را روی کیک و اطراف آن به طور صاف می مالیم تا تمام سطح کیک و اطراف آن قهوه ای رنگ شود و روی کیک را هم می توانیم با اسمارت تیز تزیین کنیم .

منبع : ساده ترین روش پخت کیک ایرانی

نویسنده : شهناز چوپانکاره

گردآورنده : حلما ریگی


786


http://www.zananbaloch.ir/detail/News/462469/17

چاپ خبر