تاکوی چدار و تخم مرغ

کد مطلب: 459073  |  تاريخ: دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۸  |  ساعت: ۰۵:۴۱


تاکوی چدار و تخم مرغ

مواد لازم : نان ترتیلا : 2عدد، سس سالسا : 1 قاشق، پنیر چدار کم چرب و رنده شده : 2قاشق غذاخوری،تخم مرغ همزده : 1عدد،روغن مخصوص سرخ کردنی : 1 قاشق مرباخوری

طرزتهیه

نان ها ی ترتیلا را داخل یک بشقاب پهن قرار دهید و سس سالسا را روی آنها بزنید.پنیر چدار را روی سس سالسا بریزید و نان ها را به مدت 30ثانیه داخل تابه ای نچسب روی گاز یا داخل مایکروفر یا درون فر قرار دهید تا پنیر کاملا آب شود.داخل تابه نچسبی روغن را گرم کنید و تخم مرغ همزده را در آن بریزید اجازه بدهید تخم مرغ کاملا بپزد تخم مرغ پخته را 2 قسمت کنید و روی پنیرهای چدار قرار دهید نان ترتیلا را ببندید و 2 عدد ساندویج آماده شده را به صورت کاملا گرم برای فرزندتان سرو کنید.

به دلیل وجود ادویه کافی نمک مناسب در نان ، پنیر چدار و سس سالسا ، افزودن هیچ مقداری از نمک یا فلفل به این صبحانه توصیه نمی شود.

به دلیل وجود تخم مرغ در این ساندویج توصیه می شود. بلافاصله پس از طبخ آن را مصرف کنید .

منبع : مجلات سلامت

گردآورنده : مه بی بی آهورانی شهرستان ایرانشهر

786


http://www.zananbaloch.ir/detail/News/459073/17

چاپ خبر