مواد لازم
بادمجان : 6 عدد، قارچ : 200 گرم، گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله : 300 گرم، فلفل دلمه ای : 2 عدد متوسط، نخودفرنگی ( در صورت تمایل ) : 200 گرم، سیب زمینی : 1 عدد متوسط، ذرت : 200 گرم، نمک، ادویه، پودر سیر : به مقدار کافی، رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری، روغن : به مقدار کافی، پیاز : 2 عدد متوسط، آب : نصف لیوان، گوجه فرنگی حلقه حلقه شده : 3 عدد متوسط.
طرز تهیه
ابتدا بادنجان ها را پوست کنده و وسط آن را یک برش کوچک دهید ( دقت کنید که نباید سر و ته بادنجام از هم جدا شود). به مدت 4 الی 5 ساعت روی بادنجان ها نمک بریزید و بگذارید بمانند تا آب اضافی داخل آنها بیرون رود.با این کار هم غذای رژیمی تری دارید و هم مصرف روغن تان کمتر می شود.پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.سپس ادویه، رب و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید.در مرحله بعد قارچ، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، ذرت و نخود فرنگی را اضافه کنید.در این مرحله نمک و پودر سیر را هم اضافه کرده و نصفه لیوان آب داخل آن ریخته و بگذارید تا کاملاً بپزد.حدود نیم ساعت برای پخت کافی است.در این فاصله بادنجان ها را سرخ کرده و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آنها از بین برود. بعد از پختن مواد، بادنجان ها را از خطی که شکاف داده اید کمی باز کنید و از مایع درست شده داخل شان را پر کنید.در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوجه های حلقه حلقه شده را کف آن بچینید و بادنجان های درست شده را روی آنها قرار داده و روش بادنجان ها هم یک ردیف دیگر گوجه های حلقه حلقه شده بگذارید.به اندازه نصفه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب ولرم حل کرده و روی بادنجان ها بریزید و درب تابه تان را بگذارید تا غذای تان کامل بپزد.این غذا را هم می توانید با برنج به عنوان یک نهار عالی و هم به تنهایی به عنوان یک شام سبک میل کنید.
منبع: گروه سبک زندگی سیمرغ
ایرندگانی
786