متن دستور آشپزی:
پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم. سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود. کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم. آنها را هم خارج کرده روغنشان را میگیریم و روی پیاز ها میریزیم. در کاسه ای کوچک شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده، خوب ورز میدهیم خمیرمان را هم به مایه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط میکنیم. سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .مایه را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته، یکنواخت پهن می کنیم. رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل (کاغذ آلومینیومی) می پوشانیم. در فرگرم 180 درجه به مدت یکساعت میپزیم. میتلف را از قالب درآورده، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین و سرو می کنیم.
منبع: گروه سبک زندگی سیمرغ
ایرندگانی
786