هنگامی که روغن بر روی حرارت قرار می گیرد با اکسیژن واکنش نشان داده و اکسید می شود. این اتفاق در حرارت های بالا بیش از حرارت پایین اتفاق می افتد.
هنگامی که روغن با اکسیژن ترکیب شده و اکسید می شود رادیکال های آزاد و ترکیبات مضر دیگری را تولید می کند که برای سلامتی خطرناک هستند. پس طبیعی است اگر بخواهید که روغنی که مصرف می کنید به راحتی اکسید نشود.
مهم ترین عامل در تعیین مقاومت روغن در برابر اکسید شدن چه در حرارت بالا و چه در گرمای پایین میزان نسبی اسید های چرب اشباع در آن می باشد.
حال در ادامه روغن های مناسب برای پخت پز سالم را به شما معرفی خواهیم کرد تا با استفاده از آن ها سلامت خود و خانواده خود را حفظ کنید.
* روغن نارگیل (بهترین گزینه)
* کره
* روغن زیتون
* روغن حیوانی
* روغن آووکادو
* روغن ماهی
* روغن کتان
* روغن بادام زمینی
* روغن آفتابگردان
زمرد ریگی
786