وبسایت خبری
امروز: سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
کالزونه اسفناج و ژامبون
مواد لازم برای خمیر ( برای چهار نفر ) *آرد : 400 گرم، نمک : قاشق چای خوری، خمیر ترش : 30 گرم، آب ولرم : لیتر، روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری...

مواد داخل کالزونه

*اسفناج : 750 گرم، سیر : 2 حبه، ژامبون : 250 گرم، پنیر پیتزا (گودا ) : 150 گرم، کره : 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و پودر جوز هندی : به میزان لازم، پنیر پارمسان رنده شده : 3 قاشق غذاخوری، تخم مرغ : یک عدد، روغن زیتون برای چرب کردن قالب، آرد برای تخته کار

هر پرس شامل :

*3500 کیلو ژول / 830 کیلو کالری

*45 گرم پروتئین

*42 گرم چربی

*69 گرم هیدرات کربن

زمان لازم

دو ساعت و نیم تا دو ساعت و سه ربع (60-50 دقیقه از این زمان صرف وَر آمدن خمیر و پخت در فر می شود ) .

طرز تهیه

1 ـ خمیر را براساس دستور پایه خمیر پیتزا آماده می کنیم .

2 ـ اسفناج را تمیز کرده ، چندین بار با آب سرد می شوییم . سیر را ریز خُرد کرده ، ژامبون و پنیر پیتزا را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم .

3 ـ سیر را با کره کمی تفت می دهیم . سپس اسفناج را به آن اضافه کرده با حرارت ملایم می گذاریم کمی بپزد . نمک و فلفل و کمی پودر جوز هندی به اسفناج زده ، ژامبون ، پنیر پیتزا ، روغن و پنیر پارمسان را به مواد اضافه می کنیم . سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده ، فر را با حرارت 220 درجه پیشاپیش گرم می کنیم .

4 ـ خمیر را باز کرده در قالب چرب شده قرار داده ، تا نیمه با مواد می پوشانیم . به طوری که اطراف خمیر حدود یک سانتی متر خالی بماند . دور خمیر سفیده تخم مرغ مالیده ، از وسط تا می کنیم تا نیمه خالی خمیر روی نیمه پرشده قرار بگیرد . اطراف خمیر را سفت فشار می دهیم تا بسته شود . روی کالزونه زرده تخم مرغ مالیده ، می گذاریم 10-5 دقیقه بماند تا وَر بیاید . سپس 30-25 دقیقه در پایین ترین قسمت فر ، به صورت برشته می پزیم .

پیتزا (براساس دستورهای پخت سنتی ایتالیایی )

ترجمه : فیروزه سجودی

گردآورنده : حلما ریگی

شهرستان ایرانشهر

کد کاربر ثبت کننده : 786

 

سرویس : مقاله
تاریخ : ۱۳۹۸/۱/۲۹ - ۰۳:۲۸
کد خبر: ۴۵۶۸۸۰
 
ارسال به شبکه های اجتماعی
ارسال نظر
نام :
ایمیل:(اختیاری)
متن نظر:
لطفا مقدار عبارت
را در باکس روبرو وارد کنید:
ارسال
نظرات
انتشار یافته: 0
در انتظار بررسی: 0
غیر قابل انتشار: 0

آخرین اخبار

۱۳۹۸/۲/۳۱ - ۰۷:۰۳
روایت شهرام شکیبا از دیدار شب گذشته شاعران با رهبر انقلاب/ صداوسیما به شکل و شمایل بیش از فارسی دانستن اهمیت می‌دهد
مجری و برنامه‌ساز با سابقه تلویزیون، گفت: خیلی حسرت خوردم کاش خدمت‌شان عرض می‌کردم آقا! ما مجریان کاره‌ای نیستیم. الان اسپانسرها تصمیم می‌گیرند چه اتفاقی بیفتد و حتی مدیران هم کمتر ذی‌مسئله در این مو...
۱۳۹۸/۲/۳۱ - ۰۶:۵۸
برگزاری محفل انس با قران کریم در زاهدان برگزار شد
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی زنان بلوچ از زاهدان، به مناسبت ماه بهار قرآن، محفل انس با قرآن کریم با حضور بانوان قاری تشییع و تسنن و اعضای اصلی و افتخاری کانون و بسیجیان در حسینیه عاشقان ثا...
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۷:۰۶
یک تن و ۵۵۱ کیلو مواد مخدر در زاهدان کشف شد
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری ۲ قاچاقچی و کشف یک تن و ۵۵۱ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان زاهدان خبر داد.
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۷:۰۳
سازمان بسیج مداحان بالغ بر 500 شهید را تقدیم انقلاب کرده است
مسئول سازمان بسیج مداحان کشور گفت: سازمان بسیج مداحان بالغ بر 500 شهید مداح را در دقاع مقدس، دفاع از حرم، دفاع از وطن تقدیم انقلاب کرده است.
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۷:۰۲
۲۲ تن روغن خوراکی قاچاق در چابهار کشف شد
فرمانده انتظامی چابهار گفت: ۲۲ تن روغن خوراکی قاچاق در بازرسی از یک دستگاه تریلی در این شهرستان کشف شد.
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۷:۰۰
از 22 هزار بیمار فشار خونی استان سیستان و بلوچستان فقط 6 درصد فشار خون کنترل شده دارند
در طرح غربالگری فشار خون علاوه بر شناسایی بیماران دارای فشار خون، کنترل و بررسی وضعیت 22 هزار بیمار شناسایی شده و ارا ئه مراقبتها و اقدامات درمانی این بیماران از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان...
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۶:۰۱
طرح همای رحمت، سفره مهربانی با توزیع غذای گرم بین نیازمندان ایرانشهر
توزیع بیش از 300 بسته غذای گرم که با مشارکت تعدادی از خیرین و نیکوکاران و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان ایرانشهر انجام شد.
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۶:۰۰
خوراکی‌های شادی ونشاط آور
بعضی خوراکی‌ها به آزاد شدن سروتونین در مغز کمک بیشتری می‌کنند. با این خوراکی‌های شادی‌بخش آشنا شوید و با گنجاندن آن‌ها در برنامه غذایی خود، در 100 ساعت آینده شادابی بیشتر را تجربه کنید.
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۶:۰۰
خواص درمانی و غذایی گوجه ‌فرنگى
گوجه ‌فرنگى ابتدا به ‌عنوان گیاه زینتى در باغچه ‌ها مورد استفاده قرار گرفت و به نام سیب طلایى یا سیب عشق معروف شد. مصرف گوجه ‌فرنگى به‌ عنوان نوعى سبزى از قرن نوزدهم میلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ...
۱۳۹۸/۲/۳۰ - ۰۵:۵۹
خواص دارویی برگ بو
برگ بو چیست؟ برگ بو به انگلیسی : Bay laurel و با نام علمی : (Laurus nobilis) گیاهی خوشبو و همیشه‌ سبز است که به صورت درختچه و درخت یافت می شود. برگ بو فواید زیادی برای بدن دارد. ما در این مطلب به طور ...

پربننده ترین ها

پر بحث ترینها

۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۷:۱۷
توصـيـه‌هـاي سـحـري
1.وعده سحري، معادل ناهاري است كه در روزهاي عادي مي‌‌خورديد؛ يعني انواع غذاهاي برنجي را مي‌توانيد در اين وعده بگنجانيد.
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۶:۵۳
رهبرانقلاب: من با شاهنامه مأنوسم، فرودسی ایران را سروده اما با دید یک مسلمان شیعه
حکمت قرآنی، همان حکمت ملی بومی و ایرانی ماست. این مفاهیم می‌تواند در این نقشها و تابلوها بیاید و وسیله‌یی بشود برای گسترش عالی‌ترین و زیباترین و سازنده‌ترین و مفیدترین و پُربهره‌ترین مفاهیم.
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۸:۴۱
کارگاه آموزشی حقوق در زابل برگزار شد
یکی از مسایل حقوقی در نظام خانوادگی اسلامی نفقه است. نفقه نوعی مسئولیت مالی است که با شرایط خاص خود بر عهده‌ی اشخاص گذاشته می‌شود، هر چند زن تمکن مالی نیز داشته باشد. وجوب نفقه بر مرد اسباب و دلایل مخ...
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۷:۲۴
بامیه خوشمزه مخصوص ماه رمضان
موادلازم 1.اب یک لیوان,2.روغن جامد پنجاه گرم,3.شربت بامیه یک ق غ,4.ارد یک لیوان و نیم,5.تخم مرغ دو الی سه عدد 6.وانیل یک چهارم ق چ,7.بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
۱۳۹۸/۲/۲۹ - ۰۸:۰۳
خاصيتهای شگفت‌انگيز خوردن آب گرم موقع افطار
کبد را شستشو میدهد - دهان را خوشبو می سازد - معده را شستشو میدهد - آرام کننده رگهای به هیجان آمده است - حرارت معده را فرو می نشاند
۱۳۹۸/۲/۲۹ - ۰۶:۲۶
سنت‌های رمضان در بلوچستان
اهل سنت سیستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان آداب و رسوم خاصی دارند که یکی از آن‌ها اقامه نماز ۲۰ رکعتی با عنوان «نماز تراویح» است که از منظر اهل سنت فضایل زیادی دارد.
۱۳۹۸/۲/۲۹ - ۰۴:۴۴
خوراکی‌هایی که نباید با شیر مخلوط کرد
کاکائو - کاکائو سرشار از ماده‌ای به نام اسید اگزالات است که جذب کلسیم را در بدن کاهش می‌دهدهمچنین افزودن کاکائو به شیر باعث می‌شود تشکیل سنگ‌های اگزالات در بدن تسهیل شود که برای سلامت کلیه‌ها مضر خو...
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۷:۲۹
گروه های غذایی در ماه رمضان
ماه رمضان، ماه نیایش با خداست. بهتر است با استفاده از اصول تغذیه ای زیر احساس ضعف ناشی از نخوردن غذا را در خود از بین ببریم تا بتوانیم به خوبی عبادت کنیم.
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۷:۲۲
اصول تغذيه و رعايت مزاج در بهار
خوراکی‌های سازگار و ناسازگار در بهار *سازگار سبزي‌ها و دانه‌ها: سماق، تره، كلم، گشنيز، باقالي، لوبيا، گوجه‌فرنگي، شاهدانه، جو سياه، عدس، بادمجان، خشخاش، تمشك، غوره، خرمالو كال، چاي و قهوه.
۱۳۹۸/۲/۲۵ - ۰۶:۴۲
کمترین کار ما زنده نگهداشتن یاد و خاطره سوم خرداد و کار بزرگ دلاور مردان اسلام است.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی کانون فرهنگی زنان بلوچ از خاش ‌به نقل از روابط عمومی فرمانداری، سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه جلسه ستاد گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با...